Îți mulțumim pentru că ai rezervat cu noi

Dragă Petrică Dumitru

Îți mulțumim pentru că ai rezervat cu noi. Suntem mai mult decât încântați să vă avem ca și oaspete în apartamentele noastre.

Pentru orice informații speciale despre călătoria în Grecia, Nafplio, simte-te liber să ne contactezi la numărul 0766572224 pentru limba română sau la +30-6979005260 pentru limba engleză/greacă.

Mai jos poți găsii informații utile despre serviciile, apartamentele, orașul și opțiunile pe care le vei avea o dată ce ajungi aici.

Locația noastră

Dacă dai click pe imagine, te va redirecționa la adresa exactă pe Google Maps.

Adresa noastră este pe strada Mpoumpoulinas 37, Nafplio, 21100.

Intrarea în clădire.

Parcare

Clădirea noastră nu are parcare privată, dar vizavi sunt 3 străzi unde mereu poți găsii parcare. Am marcat cu linii albe acele 3 străzi. În zonă nu există parcări cu plată.

Confort și facilități

Apartamentele noastre sunt complet mobilate și echipate cu tot ce este necesar unei vacanțe.

Mic de jun

Pentru că nu suntem Hotel, nu suntem autorizați să oferim mic de jun ca și serviciu, dar suntem siguri că vei găsi în apartament tot ceea ce ai nevoie pentru un mic dejun ca și la tine acasă-serviciu complementar.

Supermarket (100m away) – (google maps)

Farmacie (2m away) – (google maps)

Bancă (10m Away) – (google maps)

Centrul orașului (200m away) – (google maps)

Port (100m away) – (google maps)

Deci, vă rugăm să rețineți întotdeauna că vă stăm la dispoziție dacă vă putem ajuta cu privire la călătoria dvs. Mai mult decât atât, vă vom contacta cu o zi înainte de sosirea dvs. doar pentru a confirma ora de sosire – astfel încât să ne asigurăm că vom fi la timp la apartament pentru a vă întâmpina, plus parcare disponibilă pentru când ajungeți.

Plaje

Crame de vin

Călătorii de o zi în afara orașului

Restaurant și cafenele

Locuri de vizitat în Nafplio

Open chat
Text us on WhatsApp